RO Study
👤
Rebeka18
Rebeka18
28-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați !!!
urgeent
Răspuns :
Virgilioan76
Virgilioan76
28-04-2018
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care E Numele Complet Al Mirandei Din Cartea Minunea Scrisa De R.J Palacio ( URGENT) DAU COROANA!!!
În Figura Alăturată Se Știe Că AC Este Bisectoarea Unghiului DAB Unghiul ADC Este De 90 ° Și Unghiul ABC Este De 90. Demonstrați Că DC Este Congruent Cu BC.
Analizează Climograma Orașului New Delhi Din India Indicand: A)valoarea Temperaturii Aerului In Luna Cea Mai Calda _____ Și În Luna Cea Mai Rece ______. b) Amp
21. Într-o Sală De Spectacole Sunt 10 De Copii, Ceea Ce Reprezintă 1 Supra 4 Din Jumătatea Numărului Total De Spectatori. Câți Spectatori Sunt În Total În Sala
Cât Face 5{-5⁵•[(4-4+4)-5]•0¹⁹⁸⁷⁴⁶}. URGENT ÎMI TREBUIE ȘI DAU COROANĂ !!!!
Îmi Poate Rezolva Aceasta Fișă E Urgent Va Rog!!!
În Figura Alăturată, P Este Mijlocul Lui AC Și AB=16cm, Unghiul APB=30°, Iar Unghiul CPD=60°. A) Arată Că Lungimea Segmentului PB Este Mai Mică De 30cm. B) Calc
4.42 In Figura 4.24 Sunt Reprezen- tate Niste Conductoare, Find Indicat Sensul Curentului Electric In Ele Si B) sunt Trasate Câteva Linii Ale Câmpului magnetic.
I'm Trebuie Ajutor La Acest Ex, Va Rog ↓
Realizeaza Un Text-narațiune, De Minim O Pagină, În Baza Imaginii Propuse Subliniazá, In Textul Creat, Patru Predicate Verbale, Exprimate Prin Verbe La Diferite