RO Study
👤
Vali162635
Vali162635
27-04-2018
Matematică
a fost răspuns
punctul b si c repede vă rog!!!
Răspuns :
Corino21
Corino21
27-04-2018
la b , a este 1 pentru ca doar asa iti poate da B*B = 2B
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Niste Ideei penru Text Argumentativ Despre:„Modul In Care Rescpectul Influienteaza Relatiile Interumane”
Pretul Unei Carti Creste Succesiv De Doua Ori: In Luna Septembrie A Crescut Cu 20% Iar In Luna Noiembrie A Crescut Iarasi Cu 20% Din Noul Pret. Pretul De Dupa M
O Piramida Patrulatera Regulata Are Muchia Bazei De 10 Cm Si Muchia Laterala De 13 Cm. Apotema Piramidei Este Egala Cu .... Cm .
Suma A Doua Numere Este 316.Daca Primului Numar I Se Adauga 5, Vom Obtine Dublul Celuilalt Numar. Care Sunt Numerele?
La Un Concurs De Alergare,baietii Trebuie Sa Parcurga De 5 Ori Traseul In Forma De Patrat Cu Latura De 75 Cm.Care Este Distanta Parcursa De Baieti?Repede!!
Laturile Unui Triunghi Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3,5,7 Iar Perimetrul Sau Este 120. Sa Se Afle Lungimile Laturilor Acestui Triunghi. Nu Mai Stiu Cu
Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia Log7 (x La Puterea 2+8)=log7 (6x)
Un Detergent Cationic (D) Cu Formula De Structură: CH3-(CH2)n-CH2-N+(CH3)3]Cl- Are Raportul dintre Numărul Grupelor Metilen Și Numărul Atomilor De Carbon Primar
!!!Va Rog, Traduceti-mi Corect, Nu Google Translate, Aceasta Fraza: Mi-e Dor De Voi. Cand Veniti In Romania?!!
Cati L De Vin A Obtinut Bunicul Din Via Sa Daca A Umplut Doua Butoaie De Cate 300l Si O Canistra De 30l Ltri?