Răspuns :
Am eu ceva mai imaginar. Eram prin padure culegind ciuperci. Dintr-o data mi-am dat seama ca m-am ratacit. Mergind prin padure am intilnit o usa placata cu aur. Am dat sa o deschid dar nu am putut. Atunci s-a apropiat de mine o zina ce mi-a spus ca este o cheie a usii si anume un cintec frumos. Atunci am cintac cintecul. Deodata, usa s-a deschis si mare mi-a fost mirarea cind am vazut tone si tone de ciocolata. Diverse forme: inimioara, patrate, rotunde, dreptunghiulare, stelute. Erau arome deosebite si un miros imbatator venea dintr-o camaruta din fundul camerei. Am intrat si ce sa vezi: mii de zine erau acolo ce fabricau ciocolata. Erau zinele ciocolatei. La inceput s-au speriat dar apoi m-am imprietenit cu citeva dintre ele. Mi-au facut cunostinta cu toata fabrica si a fost minunat. Atita ciocolata nu vazusem niciodata in viata mea. Ele m-au rugat sa nu spun nimanui de ce am vazut acolo caci oamenii vor dori sa strice tot. In schimbul tacerii mele sa ma conduca spre casa. La final mi-au dat un cos cu ciocolata si mi-au multumit. Ajungind in satucul meu mama m-a privit mirata. De unde e ciocolata?