RO Study
👤
McWw1
McWw1
25-04-2018
Engleza
a fost răspuns
ex5 primul răspuns coroană și Abonore
Răspuns :
Paunicarobert5p7r890
Paunicarobert5p7r890
25-04-2018
Most animals suffer from hunger in winter. People should care more for animals. They should help with food and shelter. They shouldn't throw cats and dogs out of their houses
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Versuri , Pentru Doamna Dirigita Sa Scriu In Album Clasa 8 . Va Rog Ajutati-ma
Text Argumentativ Despre Importanta Pastrarii Valorilor Nationale Intr-o Epoca A Globalizari
Construiti Patru Propoziti In Care Predicatul Verbal Sa Fie La Imperativ
Va rog Mult ajutati-ma !În Zona Pădurilor De Fag, Elevii Au Putut Observa Si Fotografia O Specie De Coleopter - Croitorulfagului. Scrie, În Dreptul Săgeţilor, D
Calculati Masura Arcului De Cerc Cunoscand Lungimea Sa Si Raza Cercului:a)L=10[tex] \pi [/tex];R=9b)L=20[tex] \pi [/tex];R=10c)L=10[tex] \pi \sqrt{3} [/tex];R=
Transformati :7 Min=s5h=?min 360s=?min74h=?zile780s=?min240min=?s 7h=?min 48h=?zile 1 Jumatate Ora=?min 1 Sfert Ora=?min 10 Min=?s 3 Sferturi Ora=?min
Va Rog Imi Puteti Rezolva Si Mie Acest Exercitiu Ca Eu Nu Prea Ma Pricep Am Incercat Da Nu Imi Iese Deci :
Recunoasteti Subiectele Si Analizatii-le "Seara Limpede Si Blanda Se Coboara Peste Vai.""Gagalici De Aur Au Navalit Sub Aripile Clostilor."
Buna Ziua!Am O Nelamurire.,,pe Colegii'',,Colegii''-ESTE ARTICULAT CU ARTICOL HOTARAT ENCLITIC ,,-I'' SAU ,,I'' ESTE DESINENTA DE PLURAL?
Copii Se Bucura De Apropierea Vacantei.Parintii Le-au Promis Ca Vor Discuta Saptamana Viitoare Despre Programul Din Concediu.Ei Le-au Scris Bunicilor Si Le-au S