RO Study
👤
Harnica109
Harnica109
25-04-2018
Matematică
a fost răspuns
următorul exercițiu
yyyhvyu
Răspuns :
Pisica2101
Pisica2101
26-04-2018
numărul de fete --->prin adunare
6+6+6+6+6+6=36
numărul de muchii--->prin înmulțire
12×6=72
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Va Rog Explicati-mi Cum Imi Dau Seama La Un Cuv. Format Prin Compunere Daca Este Prin Juxtapunere Sau Subordonare? Repedeee!
Scrieti Patru Perechi De Cuvinte Care Au Inteles Deosebit, In Functie De Felul In Care Sunt Accentuate.
URGENT!!!!Va Rog Ajutati-ma La Urmatoarea Problema :"Adaug La Un Numar Cel Mai Mare Numar De Sase Cifre Identice,scad Cel Mai Mic Numar De Sase Cifre Diferite S
Explica O Cauza Care Determina Diferenta Dintre Cantitatea Anuala De Precipitati Atmosferice Din Partea Nordica Si Cea Sudica A Tarii Noastre
Asi Vrea Sa Imi Scrieti In Engleza Urmatoarele Propozitii Ele Nu Sunt Pasari. Ele Sunt Papusi. Ea Nu Este O Casa.
Un Calator Trebuie Sa Parcurga O Distanta De 7500km.El Merge Cu Bicicleta 38 Km,cu Trebuie Cu 1970 Km Mai Mult ,iar Restul Cu Autocarul .Cati Kilometri Maiare D
Explicati ,,la Razboi Nebunii Intra In Foc Si Inteleptii Se Folosesc,,va Rog Frumos
Cum Intelegi Afirmatia :"Cel Ce Are Urechi De Auzit Sa Auda?"
Atonimul Cuvantului Hipotensiune
Folosindu-va De Un Dictionar Imi Puteti Spune Va Rog 2 Propoziti In Care Brat Sau Bratul Sa Aiba Sansuri Diferite