RO Study
👤
Alexaadaddas
Alexaadaddas
25-04-2018
Matematică
a fost răspuns
cum se poate rezolva?
Răspuns :
Ursidoggysan
Ursidoggysan
25-04-2018
1/2×2/3+8/3=1/3+8/3=9/3=3
Answer Link
Аноним
Аноним
25-04-2018
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read The Questions, Look At The Pictures And Write The Short Answers. TAMA 1 Does Jeremy Have To Work At Home? Yes, He Does. 4 Does Angela Have To Cook Breakfas
1 Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect În Secvența Dar Eu M Am Obișnuit Deja Cu Înfățișarea Mea Există În Ordine
Copii In Catusele Siberiei De Spiridon Vanghelie Formularea Textului La Pers 1 Sustinerea Unor Afirmatii Prin Citate Din Carte Consideratii Despre Stilul Si Lim
8. Un Metru De Tâmplărie Este Format Din Cinci Seg. Mente Identice, Având Fiecare Lungimea (= 0,2 M). Se Aranjează Segmentele Astfel Încât Oricare Două Segmente
II. Completați Spațiile Libere Cu Informația Corectă: 1. Dacia A Devenit Provincie Romană În Anul..... 2. Garnizoanele Romane Din Dacia Se Numeau..... 3. În Anu
Salutare. Sunt Anul 1 La Facultatea De Informatica (fara Frecventa) Si Am Cateva Probleme Legate De Matematica (sunt Bata) La Care Nu Dau De Cap. La Unele Ma De
Urgent! Copii În Catușele Siberiei De Spiridon Vanghelie
Continuarea Operei Cititorul Din Pestera De Rui Zink 100-120 Cuvinte Repede Dau Coroana
Vreau Si Eu Un Plugușor Amuzant Și Mai Nou.Rapidd Vă Rogg
6. Identifica In Textul Dat, Doua Sarcini Le Care Le Avea De Indeplinit Baiatul Pentru Toa Negustorul