RO Study
👤
Lory213
Lory213
25-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex 9.
Ajutati-ma URGENT!
Răspuns :
Gggggg1hh
Gggggg1hh
25-04-2018
1)={8 5/2 4 0,75 - (-10)}
2)={toate }
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Pe Soclul Unui Bec Este Inscris: 1,8 W-12 V.Care Este Tensiunea De Functionare Normala A Becului?2) La Bornele Unei Baterii De 1,5 V Se Leaga Un Bec De 1,2
Este Pentru Religie, Dar Nu Am Gasit Materia In Lista : prefaceti-va Ca Sunteti Un Ziarist Si Faceti-mi O Compunere Despre Minunea Cand Iisus Hristos transf
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Schita De 20-30 Randuri Cu Titlul "lenesul Si Harnicul"!! Cat Mai Urgent Va Rog
Da O Descriere De Un Colt De Natura Nu Aveti cu Imbinari De Cuvinte Drum De Tara Ziua De Azi Dorinta De Acunoaste Se Apropie De Sat
Alcatuiti 2 Propozitii In Care Predicatele Sa Fie Exprimate Prin Verbe La Timpul Prezent,persoana 1,numarul Singular.
Analizează Sintactic Și Morfologic Cuvântul ,,om,, Din Structura „Acest Om Este Binevoitor Cu Păcătoșii Și Stă La Masă Cu Ei.”
B:a= 4rest2,a+b=67c= Dublul Lui,,a'' d= Jumatatea Lui B+cAfla: D-c a.68 b.14 c.135
RECLAMA LA DESENE ANIMATE
Am Nevoie De Ajutor:Identificati Complementele Circumstantiale De scop Din Textele Demai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima: "Un Leu Ma
Am Nevoie De Doua Idei De Benzi Desenate Cu O Minge In Scop Educativ !