👤

o compunere cu 10 sufixe și sufixoide! repede!!!!

Răspuns :

Pentru ca nu am cum sa ti le subliniez sufixele si sufixoidele ti le voi scrie cu litere mari

Desi vacanta de vara nu a inceput inca,caldura era aproape de nesuportat,iar noi mai aveam inca 3 saptamani de scoala.
Ajunşi in sala de clasa,ne-am asezat in banci pe scaunele micUȚE si am asteptat răbdători venirea dirigintelui.SăptamânAL,dirigintele nostru gaseste noi subiecte de discutie si vorbeste copilARESTE si prietenESC cu noi.La ora de dirigentie am inceput prin a discuta despre meseriile din viata noastra la care noi ne-am gandit pana acum.Am discutat despre bioLOG,geoLOG,arheoLOG,paleoLOG,filoLOG si despre meseria de cosmoNAUT,iar dupa asta am facut o biblioGRAFIE a idolilor din viata noastra dandu-ne seama de cat de importanta este invataTURA in viata noastra care ne aduce la o istețIME aparte.
A urmat ora de biologie,unde am invatat sa folosim un microSCOP si cat de importanta poate fi un miliGRAM sau chiar centiGRAM in biologia de zi cu zi si cat ne poate afecta o singura gresEALA si cat de importanta este fiecare molecula.
La sfarsitul zilei am plecat acasa mult mai rabdaTOR , cu mult mai multe cunosINTE fata de experimentELE de la ora de biologie