RO Study
👤
Olivia3006
Olivia3006
24-04-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog ma anjutati la ex
Răspuns :
Fdilcuoyna7n
Fdilcuoyna7n
24-04-2018
Vezi rezolvarea in poza!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 40 M. Calculaţi Aria Dreptunghiului Dacă Lungimea Este Cu 4 M Mai Mare Decât Lăţimea.
Se Consideră Punctul A ( -2, 4) Și Punctul B (-1: 4). Să Se Determine Parametrul Real M Astfel Că Pct M (m, M+2) Să Fie Coliniar Cu A Și B.
Vreau Și Eu Un Discurs Pentru Domnul De Muzică Vă Rogg
Luni Dau Teza Si Nu Stiu Ca Cum Trebuie Sa Rezolv Un Exercitiu De Exemplu Ca Asta: I: ΔABC - Echilateral, BC - Baza AM = 4cm BC = 8cm AB = 6cm MN || BC C: MN =
4. A) Să Se Afle Perimetrul Unui Pătrat Cu Aria De 25 M². B) Să Se Afle Perimetrul Unui Pătrat Cu Aria De 64 M² C) Să Se Afle Perimetrul Unui Pătrat Cu Aria De
Rescrie 2 Versuri Care Ar Exprima Ideea Textului
1. Daniel Avea 274 Lei. A Primit De La Tatăl Său O Sumă Egală Cu Diferenţa Dintre Răsturnatul Sumei Sale Şi Suma Sa. El A Plătit Pentru O Excursie 165 Lei Şi Pe
Dintre Algele Albastre-verzi, Algele Verzi, Algele Roșii Si Algele Brune, Care Sunt Cele Pluricelulare?
Precizează Personajele Timpul Și Locul Acțiunii Stabilește Cauza Care Declanșează Acțiunea Identifică Momentul De Maximă Tensiune Povestește Finalul Textuluite
8. Observați Harta De Mai Jos. Rezolvă Cerințele