RO Study
👤
Sonia25alexandra
Sonia25alexandra
24-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă la ex 10
Răspuns :
Lovelygirl3
Lovelygirl3
24-04-2018
La un magazin sunt 234 de bile repartizate in 2 borcane, în primul borcan sunt 68 bile. Câte bile sunt în al 2-lea borcan?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește Expresiv Tecstul. Ce Tablou Ai Reușit Să Vizualizezi. Ce Am Văzut?ce Am Simțit?și Ce Am Auzit? Textul Malul Siretului
Desen Tehnic Filet Exterior Metric Normal Cu Ieşire Diametru 20 Mm Lungime 15 Mm Teşitură 45° Înălţime 1,5mm,mă Poate Ajuta Cineva?
4. Aduceţi La Forma Cea Mai Simplă Expresia: 6√12:√3-√3 (4√3-2) + √108
Mă Ajutați Vă Rog La Ex 1 Dau Coroană.
Modul De Lucru 1. Fixaţi Ulucul În Stativ Şi Urmăriţi Mişcarea Bilei. La Necesitate Se Reglează Unghiul De Înclinarea A Ulucului Până Când Mişcarea Este Uniform
Dau Coroana Ajutor 5. Scrie Un Text, De Cel Putin 80 De Cuvinte, Cu Următoarea Expozițiune: In Arhivele Noastre. Sumer E Reprezentat Langa Zora. La Piept Tine C
Familia Lexicala La : Zbuciu
8. Comentează Concluzia Textului, Cuprinsă În Ultimul Alineat.( Text: Cum Sa Dai In Mintea Copiilor De Florin Iaru) Va Rog Ajutați Dau Coroană!!
Determinati Modulele Vectorului AB In Cazurile A) A (2,3), B (5₁7) B) A(-3,4) ,B(2,17). C) A (m+1, 4-m) ,B (m+4,- M)
Aflați Raza Unui Cerc Circumscris Unui Triunghi Dreptunghic Cu Catetele 4 Și 6.Va Roooogggg Rapidddd