Răspuns :
Eu una sunt un elev cu rezultate la invatatura si de aceea incerc sa raspund la aceasta tema.
De-a lungul timpului am participat la majoritate concursurilor scolare si am avut rezultate excelent de bune.
Eu cred ca participarea la concursurile scolare ajuta un copil sa-si dezvolte cunostiintele, sa aumuleze informatii noi si sa-si dezvolte perspicacitatile.
Un copil poate deveni mult mai bun daca participa la concursrile scolare.
Unii copii nu-si doresc sa participe, ei nestiind cat de importante sunt acestea in dezvoltare lor.
Dar in schimb unii copii incearca sa participe la cat mai multe , pentru a-si dobandi cunostiintele, pentru ca isi doresc sa ajunga ceva in viata, sa-s- croiasca singuri un viitor.
De-a lungul timpului am participat la majoritate concursurilor scolare si am avut rezultate excelent de bune.
Eu cred ca participarea la concursurile scolare ajuta un copil sa-si dezvolte cunostiintele, sa aumuleze informatii noi si sa-si dezvolte perspicacitatile.
Un copil poate deveni mult mai bun daca participa la concursrile scolare.
Unii copii nu-si doresc sa participe, ei nestiind cat de importante sunt acestea in dezvoltare lor.
Dar in schimb unii copii incearca sa participe la cat mai multe , pentru a-si dobandi cunostiintele, pentru ca isi doresc sa ajunga ceva in viata, sa-s- croiasca singuri un viitor.
Fie ca cistigi sau pierzi ,este important sa participi macar la un concurs.Acestea sunt lectii de descoperire,lectii ale vietii.Elevii participa la ele pentru a avea o experienta in diferite domenii:Sport,muzica,istorie,dans...etc. De mica am participat la concursuri si in spatele meu am multe diplome de excelenta in domeniul muzicii clasice,corale,populare dar si domeniul literaturii.Sper ca peste vreo 2-3 ani vor fi multe talente descoperite la concursuri.Unii copii participind la concursuri se dizvolta intelectual dar si spiritual.Participind o sa avem un viitor frumos!!!