RO Study
👤
Gelu129
Gelu129
24-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent !!! Dau coroana
Răspuns :
Alitta
Alitta
24-04-2018
Am atasat o rezolvare ---
---------------------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Helpppp , Am Nevoie De Un Exemplu De Substantive Compuse Prin Alaturare, Prin Contopire Si Prin Abreviere..si In Final Trebuie Sa Le Introduc In Enunturi Diferi
Sentimentele Dl Lefter Oscileaza Permanent Intre Speranta Si Disperare. Ce Implicatie Are Acest Fapt Asupra Tensiunii Ce O Degaja Textul?Urgent ! Mersi :)
Particip La Un Concurs Numit ,,Familia Mea Nu Iubeste Violenta!'' Si Trebuie Sa Fac Un :Eseu cu Titlul ,,Mereu Aproape Parinti Si Copii''.
Entrer ... Pourquoi ? Continue Comme Dans Le Modele.a. Luc Entre Dans Une Salle De Cinema: Il Va Voir Un Film.b. Tu ..... Dans Un Magasin Alimentaire: Tu .....
Intr-o Parcare Erau 28 De Masini . Au Plecat 7 Masini Dar Au sosit Inca 3 Masini . Cate Masini sunt In Parcare ?
Suma A Doua Numere Consecutive Este73 Afla Numerele.
DACA MARIM LUNGIMILE LATURILOR UNUI PATRAT CU 4M,PERIMETRUL SAU SE MARESTE DE 3 ORI.SA SE AFLE LUNGIMEA LATURII PATRATULUI INITIAL.
O Rezolvare În R Pentru Ecuația : 12x-3=9 ?mulțumesc
O Banca Acorda O Dabanda De 3% Pe An. Ce Suma De Bani A Depus un Elev daca Dupa Un An Are in Cont 412 Lei ?
Alcătuiţi propoziţii În Care Prepoziţiile Contra, împrejurul, înapoia, Contrar, conform, Aidoma Să Însoţească: a) substantive; b) Pronume; c) numerale.