RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 9 , va rog
Răspuns :
Fulgulet12
Fulgulet12
23-04-2018
90-24=66
1+1=2(P.E)
66:2=33(a)
33+24=57
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Romana . Pagina 99 Ex 1 De Sus! Clasa a 7 ! 1/ Alcatuiti O Scrisoare In Care Sa Folositi Trei Pronume Personale De Politete Si Doua Formule Reverentioase.
Gasiti Toate Numerele De Forma 73a Care In afara De 1 Nu Au Alti Divizori Ai Numarului 6 A=?
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati La Exercitiul Urmator.sa Se Determine Toate Fractiile De Forma 1x5 Bara Deasupra si Dedesubt 13y Bara Desupra Daca 1x5 Bara Deasupra D
Ce Idei Imi Sugerati La Compunerea Cu Titlul "Mihai Eminecu Si Cuvantul''?eu Habar N-am Ce Sa Scriu :(
Cum Se Efectueaza Problema De Fizica Din Poza?Ajutatima Va Roog ! :o333
Sinonimele Expresiilor:a-si Lua Nadejdeaa-si Cauta De Druma-i Purta Cuiva De Cheltuialaa-i Sta Impotrivaa-i Salta Inima De Bucurie
Din Doua Localitati A SI B Situate La Distanta D= 55 Km Pleaca Doi Ciclisti unul Spre Celalalt Vitezele Lor Sunt V1= 15 Km/h Primul Pleaca Cu O Ora Inainte Ce
Suma A Doua Numere Este 45 Si Este Cu 9 Mai Mare Decat Diferenta Dintre 54 si Primul Numar . Care Sunt Numerele?
Indica Timpul Verbelor La Modul Indicativ : Venisem, Ajungeam, Am Cantat, Voi Reusi, Fugisi, O Sa Cant.
Scrie Toate Numerele De Doua Cifre Care Se Pot Forma Cu 2si 0