👤
a fost răspuns

Stie cineva sa treducă lecția aceasta? Va rog

Stie Cineva Sa Treducă Lecția Aceasta Va Rog class=

Răspuns :

acestia sunt comediantii,acestia sunt magicieniiascultati si cititi textul.jucati dialogul.Copiii se pregatesc pentru Sarbatoarea Francofoniei ,cand vor primi oaspeti din toate tarile francofone ale Europei.Ei au fost cu o zi inainte la teatru.Spectacolul i-a fascinat.A fost ''Burghezul'',um om dragut, de Moliere,o comedie cu costume de bal mascat,cantece si balet,o adevarata minune!Ei nu viseaza acum decat teatru...Claire: A fost minunat...mai ales intermediarii???..o adevarata magie...Nicolas: Da,ne-am crezut in alta lumeClare:Daca am forma la fel o trupa de teatru...Cu un repertoriu,cu costume...Marie-Lise:Tu visezi!Pentru a forma o trupa de teatru,pentru a arata un bun spectacol,trebuie profesionalismLuc Scriitori care scriu textele,scenariu..Nicolas Un scenograf care isi  imagineaza decorurileMarie-Lise; Comedianti care stiu sa intre in pielea personajelor Luc Masinisti pentru a schima decorulNicolas Muzicieni care compun si adapteaza muzica adecvataLuc:Si in cele din urma,seful ,directorul,care orchestreaza tot spectacolul...Claire;Destul,vedeti!Sunteti cei care stricati jocul!Bineinteles,trebuie profesionalism ...dar putem incepe a fi amatori...Va  dau intalnire in aceasta dupa-amiaza,pentru a alege un bun scenariu...Luc; Foarte bine!Pe aceasta dupa -amiaza!