RO Study
👤
Branly0167
Branly0167
22-04-2018
Engleza
a fost răspuns
Exercițiul numărul 1
Răspuns :
Inna071
Inna071
22-04-2018
Writer
Composer
Artist
Athlete
Actor
Sper că te-am ajutat!! :)
Succes!!
Answer Link
Wanda1
Wanda1
22-04-2018
Writer
Composer
Artist
Athlete
Actor
Asa am facut si eu:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asupra Unui Corp Aflat Pe Un Plan Inclinat Notat Cu Lungimea De 4 Metri Di Inaltimea De 2 Metri Actioneaza O Forta Activa De 25 N . Ce Masa Are Corpul ?
Diferenta Dintre Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Este De 28 De Cm.Aflati Perimetrul Drepunghiului Stiind Ca Latimea Reprezinta O Optime Din Lungime
Incercuieste Raspunsul Corect.a)Acidul Sulfurc Nu Va Reactiona Cu: A)CaO;b)CuCl2;c)CO2;d)Ca(OH)2.b)In Alimentatie Se Utilizeaza Sarea:a)CuSo4;b)CaCo3;c)NaCL;d)N
Care Este Rezultatul La Fracția 5 Pe 7 Minus 3 Pe 14 Constituind O Fracție Ireductibilă
Rezumatul Textului Solasteii De Plumb
Cine Poate Sa Imi Dea Si Mie 11 Ecuatii Usoare?
Calculati Ultima Cifra A Numarului 2•2²•2³•…•2
Articulati Cu Articol Hotarat Substantivele Urmatoare,fiind Atenti La Gen Si Numar;brazi,oaspeti,fii,copii,coperte,guri,maini,rochiipixuri,telefon,topogane,brat
Pentru Decorarea Clasei La Craciun Elevi Au Folosit 4 Cuti A Cate 22 Stelute Albastre Si 3 Cuti A Cate 23 Stelute Verzi.Cu Cate Stelute Au Decorat Elevi Clasa?
Se Construieste Triunghiul ABC Si Punctele M∈(AB), N∈(AC) Astfel Incat MN║BC. a) Daca AB= 6cm, AM= 2cm, MN= 3cm Si AN= 4cm, Afla Lungimile Lui AC Si BC b) Daca