RO Study
👤
Liesvlogs58992
Liesvlogs58992
22-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Cum adica 2perechi de segmente?
Răspuns :
SKILER29
SKILER29
22-04-2018
O pereche =2segmente egale
2 perechi =4segmente egale
Deci inseamna 4 segmente egale.
SPER CA TE-AM AJUTAT! :-)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratatati Ca Numarul D=xy2+yz3+zt4+tx1 Este Divizibil Cu 5 Oricare Ar Fi Cifrele Nenule X Y Z Si T
1. Suma Dintre Dublulsi Triplul Unui Numar Este 85. Care Este Numarul Cautat?2. Diferenta Dintre Un Numar Natural Si 29 Este 52. Aflati Numarul.3. Determinati N
Cuvinte Care Sa Se Termine In Sufixele -ica,-iste,-aret
Salut ! 1. Media Geometrică A Numerelor X = ( √3+√2) (√6-√5) Și Y = (√3-√2) (√6+√5) Este : ?2. Un Ceas Costă În Luna Mai 14 E. In Luna Iunie,valoarea Acestuia A
Aflati Cifrele A B C D ,stint Ca A5 C9=3×1000+b×100+7×10+d
1. Transcrie Trei Pronume Diferite Si Precizeaza-le Felul, Cazul Si Functia Sintactica.2. Construieste Enunturi In Care Urmatoarele Cuvinte Sa Aiba Alta Valoare
In Triunghiul Mnp Cu M(<m) =90° Si Mq _|_ Np ,calculeaza Mn Daca Pq = 12 Cm Si Qn =4 Cm .
Fie O Punctul De Intersectie Al Mediatoarelor Laurilor Congruente [AB] Si [AC] Ale Triunghiului Isoscel ABC. Aratati Ca O Apartine Medianei [AM] A Triunghiului
Cum Se Traduce In engleza?Sunt O Fire Blanda,mereu Hotarata Dar Si Sensibila..Imi Place Sa Fiu Creativa,si Sa Fac Diverse Decoratiuni Anumitor Lucruri.Ador Lim
Un Elev A Rupt La Intamplare 7 Foi Dintr-o Carte,a Adunat Nr Tututror Paginilor Rupte Si A Spus Ca Rezultatul Obtinut Se Divide Cu 10.este Adevarat?justificati