RO Study
👤
Pascherita
Pascherita
22-04-2018
Matematică
a fost răspuns
ex 3 urgent dau coroana!!!!!!!
Răspuns :
Pralucap2rbtm
Pralucap2rbtm
22-04-2018
Sper ca am putut ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie O Poiezie De Paste Compusa De Voi.Multumesc Sa Fie Cu Rima
Redactează O Scrisoare Adresată Unui Coleg De Clasă,in Care Să-i Vorbești Doar Despre Calitățile Lui.
Coroana!continua Textul: Venirea Cocostircilor Cel Mai Frumos Peisaj Care Poate Fi Vazuts Doar Primavara. Ce Poate Fi Mai Frumos Decit Cind Vezi Citiva Cocosti
Redacteza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Descrii Un Animal Din Tara Noastra..Va Rogg!!!!!
Ajutatima Va Rog ,sa Se Aduca La O Forma Mmai Simpla : 25 Log 6 +10 2+lg5 +49 Log 5
Plaseaza In Tabel Verbele La Aspectele Timpului Trecut Al Modului Indicativ,persoana 1,singular:a Crede ,a Vedea,a Spune,a Hotari. TABELUL Arata Cam Asha: Verbu
Peste 200 G De Solutie De Acid Acetic De Concentratie 20 % Se Adauga Solutie De Hidroxid De Potasiu De Concentratie 10 %. a.Calculeaza Masa De Solutie De Hidrox
Am Nevoe De Enunturi Utilizind Cuvintele:a Puncta,a Depuncta,punctaveraj,punctual.
COMPLETEAZA CONDITIA CU Date NUMERICE SI FORMULEAZA INTREBAREA,ASTFEL INCIT PROBLEMA SA SE REZOLVE PRIN EXERCITIU. IN LIVADA S-AU PLANTAT ?RINDURI CU CITE?MERI
Scrieţi Un Eseu Cu Titlul : Banii: Necesitate Sau Valoare