RO Study
👤
Andra453
Andra453
21-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Puteti sa ma ajutati la exercitiul 41?
Răspuns :
Redooct
Redooct
21-04-2018
[răspuns în poză]]]]]]]]]]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Denisa Merge La Cumparaturi Cu O Suma De Bani. Din Banii Pe Care-i Are Poate Cumpara 6 Acadele Sau 4 Ciocolate. Afla Cati Lei A Avut La Ea, Daca O Ciocolata Est
Aratari Ca Numarul A=xy+y5+6x Este Divizibil Cu 11 , Oricare Ar Fi Cifrele X Si Y .
Sa Se Determine Numarul Elementelor Multimii : A={x∈ Z /|x+1|≤2}
Sa Se Afle Suma A Doua Nr A Si B Stiind Ca Media Lor Aritmetica Este 7,5 Iar Primul Este Un Sfert Din Al Doilea
1. Transcrie Trei Pronume Diferite Si Precizeaza-le Felul, Cazul Si Functia Sintactica.2. Construieste Enunturi In Care Urmatoarele Cuvinte Sa Aiba Alta Valoare
Scrieti Sub Forma De Fractie Ordinara Numerele 7,3 =1,(2) =1,35 =0,002 =21,(34) =4,5 (6) =1,23(13) =2,(075) =
Daca La Dublul Unui Numar Natural N Adunam Sfertul Lui,obtinem Un Numat Cu 25 Mai Mare Decat Numarul Initial.Aflati Numarul N.eu Asa Am Facut : 2 X N + N/3 = 25
Alcatuieste Un Dialog, Din 4-6 Enunturi, Intre Brad Si Iarna.
Tabula Traiana Are O Lungime De 4m Si 1,75 M Inaltime. Tabula Este Fixata In Piatra si Pe Ea Sunt Reprezentati Doi Delfini Plutind Si Un Vultur Pe Cer. Calcule
Am Niste Exercitii, De Istorie. Si Problema E Ca Le-am Cam Uitat ... 1 Cine Erau Geto - Dacii?2. Primul Razboi Daco-roman A Avut Loc Intre Anii: ...............