RO Study
👤
HERON1
HERON1
21-04-2018
Matematică
a fost răspuns
urgent va rog frumos îmi trebuie azi
Răspuns :
Pandora2003
Pandora2003
21-04-2018
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Suma A+ B+ C, Stiind Ca A= 14 , B Cu 15 Mai Mic Decat A, Ccu 26 Mai Mate Decat A.
Incearca Tu Sa Continui Dialogul Dintre Lizuca Si Sora Soarelui. Poate O Va Ajuta Ea Sa Gaseasca Drumul Cel Bun (foloseste Minumum 6 Replici) Inceputul E Asa
Calculeaza Suma A+ B+ C, Stiind Ca A= 14 , B Cu 15 Mai Mic Decat A, Ccu 26 Mai Mate Decat A.
URGENT!!!!!a)Daca X/2=y/3=z/4=t/5 Si 4y+2t=132,afla Numerele.b)Ce Procent Reprezinta Numarul Mai Mic Din Numarul Mai Mare?URGENT!!!!!!!
Un Amestec Format Din Metan,etan Si Propan Se Afla Intr-un Balon Elastic. Continutul Minim De Metan Din Amestec, Exprimat In Procente De Volum ,astfel Incat Bal
Care Sunt Cele Mai Importante Opere Literare Scrise De Mircea Eliade?
1)Transcrie Propozitiile Din Prima Fraza A Textului Citat Si Precizeaza Felul Subordonatei :" De Mai Multe Ori ,am Ajuns Pe Creasta Principala A Muntilor Re
Creati O Poezie Dedicata Copilariei...(incepand Fiecare Vers Cu Urmatoarele Litere)COPILARIE
Diferenta A Doua Numere Este 327.Daca Unul Dintre Ele Este 777,calculati Suma Celor Doua Numere .Cate Solutii Are Problema?
Daca A*b=294 Si (a,b)=7, Atunci Determinati Numerele Naturale A Si B.