RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-04-2018
Fizică
a fost răspuns
Cum se noteaza bratul mare la fizica
Răspuns :
Noperfect
Noperfect
19-04-2018
La pirghie
[tex]b_{F} [/tex]-bratul fortei active
[tex]b_{R} [/tex]-bratul fortei rezistente
Nustiu daca de astea ai nevoie dar sper ca te-am ajutat...!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectuați, Utilizand Formulele De Calcul Prescurtat: A.) (3x+4)totul La Puterea A 2-a.
Alcatiuti Propozitiiin Care Cuvantul "' Cel'" Sa Fie Pronume Demonstrativ,adjectiv Demonstrativ Si Articol Demonstrativ
Un Grup De 8 Copii Au Impreuna 70 De Bomboane.cite Bomboane Le Mai Trebuie Pt A Le Putea Imparti In Mod Egal?daca Ar Avea Aceste Bomboane,cite Le.ar Reveni Fiec
Calculati Aria Patratului Cu Latura De -(2√80-√5)
Suma A Trei Numere Este 720.Suma Primelor Doua Numere Este Mai Mare Decât Suma Celorlalte Cu 30,iar Al Doilea Numar Este Mai Mare Decât Al Treilea Cu 69. Afla N
O Compunere In Care Sa Explici De Ce Mai Badita Floare Dulce Este O Literatura Populara
EXESPLICA INTRUN CUVANT URMATOARELE EXESPRESI :slab De Inger Batator La Ochi Cu Scaun La Cap Cu Stea In Frunte
Discuție Frățească: — Dă-mi 4 Lei‚ Te Rog‚ Să Am Cât Tine‚ Zice Andrei — Împrumută-mi Tu 1 Leu‚ Să Fac Dublu Decât Tine! Răspunde Valentin. Ce Sumă Are Fiecar
Ce i Trei Purcelusi Au Fiecare Cate Un Cosulet In Care Se Afla Acelasi Nr. De Ghinde. Fiecare Purcelus Mananca Din Cosuletul Sau Cate 10 Ghinde. Acum Au Ramas
In Exercitiul A+a+a=1.200 A Este Un Numar Format Doar Din Sute. Care Este Acest Numar??????