RO Study
👤
Iulianluca
Iulianluca
19-04-2018
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie corect; rea-ua vointa
Răspuns :
2004Ioana
2004Ioana
19-04-2018
Reaua vointa.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Iracica
Iracica
19-04-2018
Reaua Vointa. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Match The Words With The Definitions. A 1 Resident 2 Refugee 3 Motorist 4 Pedestrian 5 Crew B A A Group Of People Who Work On A Plane Or Ship B A Person Who Is
Să Se Calculeze: a) S₁ = C+C+...+C.; 1 1 ..+ b) S₁ = +++ B C 1 T
Ma Puteti Ajuta Va Rog? Multumesc
Read The Two Models And Find Out Which Model: 1 Uses An Impersonal Style 2 Includes Only Facts 3 Omits Pronouns 4 Uses Examples Of The Passive Voice 5 Includes
Ma Poate Ajuta Cineva?
A Very Very Special Family THE INCREDIBLES Hi, My Name Is Violet Parr, I'm 14 Years Old And I Live In The Centre Of New York. Let Me Introduce You To My Family,
Выскажите Своё Отношение К Личности Георгия АсакиПОЖАЛУЙСТА ! Заранее Спасибочки
Alcătuiți Un Text De Minim 20-25 De Rânduri Având Sfârșitul Dat:Aceasta Experienta Inedita Ma Ajutat Sa Cunosc Și Sa Descopăr Lucruri Minunate Ce Îmi Vor Fi De
Pe O Foaie De Desen Scriem Un Mesaj De Recunoștință După Modelul Alăturat Decorează Cu Desene Preferate Scrie Cu Io Adresezi Și Pentru Ce
Ajutor Plsss... (inamic {cel Care Face Acțiunile} : Teia (descriere: Păr Blond, Fată)Acțiunile : Pune Dulceață In Șoșoni, O Lovește Pe Mama Cu Sabia,cântă La To