RO Study
👤
NataNat
NataNat
19-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 3!! Va rog !!!
Răspuns :
Crisa21
Crisa21
19-04-2018
Le-am simplificat pe cele ce se puteau simplifica si dupa le-am incercuit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Desenul De Mai Jos Dreptele M Q Și N P Sunt Paralele Iar Dreptele M Q Și P Q Sunt Perpendiculareîn Desenul De Mai Jos Dreptele M Q Și N P Sunt Paralele Iar D
10 Read The Sentences And Complete The Crossword. Wito In Your Notebook.Can You Name Some More Sports And Activities?1. You Do This On A Track2. You Play This B
Cu Cat Este Mai Mica Diferenta Numerelor 85 Si 12 Decat Suma Numerelor 57 Si 40
Scrieți Toate Numere Naturale De Două Cifre 1)care Se Divid Cu 5 Dar Nu Se Divid Cu 10
Redactează O Compunere De 8-10 Rânduri În Care Să Realizezi Un Dialog Cu O Fință Imaginară. Nu Uitasă Dai Un Titlu Expresiv Compunerii Tale.
Vreau Si Eu Proprietăți Pentru Adunare Si Înmulțire! Va Rog! Hade-ti Repede! Dau Coroană
BTransformați 0,18 Hectometri Pătrați În Decimetri Pătrați ,1587 Cm În Hectometri Va Rog
.)2 La Diferența Numerelor 542 Și 84, Adaugă Diferența Numerelor 483 Și 395.a) (5421-1348774831–3195 96b)(.....)(.........)c)..)
Lungimea Catetei Unui Triunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De √18 Cm Este
8. Scrie Numere Naturale De Două Cifre Care:• Au Aceeași Cifră La Zeci Si Unități • Au Suma Celor Două Cifre 8;• Au Cifra Unităților Mai Mare Cu 3 Decât A Zecil