RO Study
👤
Prostu12e4
Prostu12e4
19-04-2018
Limba română
a fost răspuns
Ex 3 rapid va rogg Coroana
Răspuns :
Dresiiw
Dresiiw
19-04-2018
la primul dialog : Mami,te rog frumos poti sa-mi dai niste bani pentru a vizita gradina zoologica?
la al 2 -lea dialog ; am fost rugata de catre doaman directore sa-i spun parintelui notele obtinute de copilul acestuia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Mai Mic Nr Natural Care Împartit Pe Rând La 3 Si La 5 Da De Fiecare Data Restul 2 Si Catul Diferit De Zero Este Egal Cu...
Analizati Morfologic Pronumele Din Versurile:Ea Raul Intreaba:imi Dai Tu A Ta Unda?Cine Esti Tu,soro,din Ce Inima Vii?ajutor!
A) Afla Toate Numerele Naturale Care Au Cifra Unitatilor 7 Si Care Adunate Cu 23 Dau Sume Mai Mici Decat Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre. b) Asaza Numer
Pe Un Ghetar Erau 6grupuri A Cîte 34de Pinguini Cîti Pinguini Erau Pe Acel Ghetar Te Rog
Într-o Cutie Sunt 17 Baloane Roşii, Galbene Şi Albastre.Numărul Baloanelor Roşii Este De Trei Ori Mai Mare Decât Al Celor Galbene.Câte Baloane Pot Fi Din Fiecar
Suma A 3 Numere Este 268 Al 2-lea Nr. Este Mai Mare Cu 193 Decât Primul Nr.,iarna 3-lea Nr. Este Egal Cu Primul Nr. Afla Numerele Și Rezolva Exercițiul Repede.
Eseu:Bine Ati Venit Prietenii Mei Inaripati in 8-15 Rinduri Va Rog Urgent
Va Rog Daca Puteti Sa Ma Ajutati.Vreau Cate 2-3 Trasaturi La Genul : Epic Si Liric.Va Multumesc ;)
Cuvinte Cu Terminatia Ghi.VA ROG
Daca 3 Muncitor Terimina O Lucrere In 6 Ore Atunci Unul In Cate Ore???