RO Study
👤
111127
111127
18-04-2018
Ed. muzicală
a fost răspuns
ritm specif muzicii de dans
Răspuns :
Grisadinrussia
Grisadinrussia
08-09-2018
Vesel,trist,lent,R&B,Pop,de club nu mai stiu sper ca deam ajutat :
Answer Link
Zaiafet224
Zaiafet224
08-09-2018
marș, vals, tango,...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti-mi Si Mie In Franceza Textul Urmator(FARA GOOGLE TRANSLATE): Ea Se Numeste Marie. Marie Poarta Un Costum Alcatuit Din 3 Piese .Acesra Este Alcatui
Intr-o Cutie Sunt Creioane Colorate Cu Una Din Culorile Albastru, Rosu, Respectivverde. Numarul Creioanelor Albastre Reprezinta 8/15 Din Numarul Celor Rosii, Ia
Please Help Me :3Fie Triunghiul ABC, Cu A(-2,0), B(2,0) Si C(0,5). a) Aratati Ca Triunghiul ABC Este Isoscel.b) Determinati Coordonatele Capetelor Medianelor Tr
Figuri De Stil Voi Brazi Inalti Incetinati
Ajutati-ma Va Rog!!!!!!!!!!!!!Calculati Concentratia Molara A Solutiei Obtinute Prin Dizolvarea A 152 G FeSO4 In 868 G H2O,densitatea solutiei Finale Fiind 1,2
Care Este Varianta Corecta :mi-ar Place /mi-ar Placea?
Suma A Trei Numere Este 39, Iar A Primelor Doua Este 27 . Stiind Ca Primul Numar Este 14, Afla Care Sunt Celelalte Doua .
Valoarea Morfologica A cuvantului,,al" Din Constructia Un Explorator Al Lumiii Din Jur?
Indicati Felul Atributelor Pronominale Din Urmatorul Text;Florile DinIndicati Felul Atributelor Pronominale Din Urmatorul Text;Florile din Gradina Lui Sunt frum
Un Enunt Cu Subiect Expr. Prin Interjectie?