RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-03-2014
Limba română
a fost răspuns
Buna vreau si eu caracterizarea lui Goe !!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-03-2014
Goe este needucat,jignitor,este plin de ifose,
obraznic, neascultator ,ingamfat, alintat si voia ca tot ce viseaza sa se indeplineasca. :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Ecuaţie Pentru Fiecare Problemă De Mai Jos, Apoi Rezolvă Ecuaţia In Mulţimea Numerelor Naturale35 Mai Mult Decât Un Număr Este 128.10 Ori Mai Mult Decât
Un Elev A Cheltuit O Suma De Bani In Cinci Zile. Stiind Ca In Prima Zi A Cheltuit O Cincime Din Suma,a Doua Zi Un Sfert Din Rest,a Treia zi O Treime Din Noul Re
Folosind Cifrele 2, 5, 7, Scrieti A)numere Pare De Doua Cifre B)numere Impare De Doua Cifre C)numere Impare De Doua Cifre Diferite.
AM SI EU NEVOIE SAMI COMPUNETI DOUA PROBLEME DUPA CELE DOUA SCHEME :PRIMA ESTE ASA :NUMARUL 1 ) 8 Torturi ...............168 Lei 24 Torturi ..............? Lei
Determinati Toate Numerele ab Care Indeplinesc Conditia ab+ba=99a Diferit De 0b Diferit De 0
Ce Culori Se Folosesc Pentru A Desena O Persoana Matura?
Am Si Eu De Completat Un Rebus :1.Se Primeste Prin Taina Preotiei .(din 3 Litere ) 2. Doar Ei Pot Primi Taina Preotiei . ( Din 7 Litere)3. Prima Treapta A Preot
Completeaza: Romania Se Intinde Pe O Suprafata De ........ Km2,are O Populatie De Aproximativ ......locuitori Si Se Alfla In Continentul.......
Cand Tatal Meu Avea 28 De Ani,eu Avem 2 ani.acum Tata Este de 2ori mai An Varsta decat Mine. Afla cele doua Varste
Media Aritmetica A Trei Nr. Naturale Este 25. Aflati Numerele