RO Study
👤
Claudita1231
Claudita1231
18-04-2018
Geografie
a fost răspuns
piramidele dim egipt
Răspuns :
Unicornut47
Unicornut47
18-04-2018
Piramida lui Keops (numită si Piramida mare) este localizata in Giza si este una dintre cele 7 minuni ale lumii, fiind una dintre puținele care mai dăinuie până in ziua de astăzi.
Sper ca ți-am fost de ajutor :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sti Cineva Cuvinte Compuse Care Sa Denumeasca:a)evenimente Istorice:b)institutii:c)scriitori Romani:d)organizatii:e)orase:
Explica Semnificatia Structurii : ''.... Dupa Ce Se Gandi Mult Timp La Rodiile Aurite, Se Aprinse Dorinta In El De A Le Vedea Si De A Le Avea.. ''
Explica , In 3-5 Randuri , Zicala - "Cuvantul Bun Unge /Si Cel Rau Impunge"
1.RAdical Din 2x-1 - Radical Din X+3 = 2Stiu Conditiile De Existenta Dar Numai Stiu Cum Se Rezolva Cand Erau 2 Radicali .2. RAdical Din X+8 +2 (doiul Inafara Ra
Suma A+b+c Este Cat Cel Mai Mare Nr Format Din Trei Cifre Pare Distincte. Care Sunt Nr Daca A Este De 4 Ori Mai Mare Decat B , Iar C Este Cu 90 Mai Mare Decat B
Ma Puteti Ajuta,va Rog!
Fie Multimea A=(1,2,3,4,5).Determinati Numarul Submultimilor Lui A Cu Proprietatea Ca Produsul Elementelor Fiecarei Submultimi Este Cel Mult 8.
Explica Folosirea Cratimei: "si,ca Pe-o Panza Zugravit"
3. Sa Se Determine M∈R Astfel Incat Ecuatia X²+2mx+4m=0 Sa Aiba Solutii Reale.
1)scrie:cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar De 6 Cifre ,cel Mai Mare Numar Par De 5 Cifre Distincte ,cel Mai Mic Numar De 6 Cifre Distincte ,cel Mai Mare Numar De