RO Study
👤
Hih5
Hih5
18-04-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutați mă va rog mult!!!
Răspuns :
Monicuta9
Monicuta9
18-04-2018
Sper să îți fie de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama Si Tatal Au Imrepuna 80 De Ani.Copilul Este De 2 Ori Mai Mic Decat Mama Si De 3 Ori Mai Mic Decat Tatal.Sa Se Afle Varsta Celor Trei.
Va Rog Ajutatima La O Compunere La Engleza Cu Tema "my Hobby" Va Rog E Urgent
Faceti-mi Si Mie O Compunere In Care Este Vorba Despre Un Oras Sau O Persoana, Pe Care Ti-ai Imaginat-o Intr-un Fel Dar In Realitate Arata Altfel (fizic Sau Suf
Diagonala Unui Patrat Cu Lungimea Laturii De 8 Cm Are Lungimea Egala Cu 8√2cm Va Rog Ajutati Ma Cat Mai Repede
Trei Muncitori Sapa Un Sant Astfel,primul 2 Supra 11 Din Sant,al Doilea Cu 3 Supra 11 Mai Mult Ca Primul,iar Al Treilea 3 Supra 11 Din Lungimea Santului.
Cate Grame De Oxigen Se Gasesc In 56 Grame De CO ?
A(x,y),y Se Numeste E Urgent
Comentati Unul Dintre Proverbe:a) Art Is Long, Life Is Short. Saub) Art Is Power.Da Comentarea Sa Fie Asa Pentru Clasa A 7-a.
Maria Are Un Numar De Telefon Scris Cu 6 Cifre.primele 2 Cifre Reprezinta Ziua Din Luna In Care S-a Nascut ,urmatoarele Reprezinta Cea Mai Mare Nota Din Sistemu
Un Autoturism A Parcurs Distanta De La Orasul A Pina La Orasul B Timp De 7h Si 30 Mi, In Modul Urmator: Prima Jumatate De Distanta Cu Viteza De 70 Km/h, Iar Cea