RO Study
👤
Porchileu
Porchileu
23-01-2015
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna salariu minim
Răspuns :
Iasminacernaian
Iasminacernaian
23-01-2015
adica cel mai mic salariu
Answer Link
Rahe
Rahe
23-01-2015
Salariu minim inseamna ca salariul pe care il primesti de la munca este putin.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Semnificatia Stilistica A Adjectivului Posesiv ,,mea'' (2-3 Randuri)din Strofa Urmatoare:Frumoasa Esti,padurea Mea,Cand Umbra-i Inca RaraSi Printre Creng
Buna Am Nevoe De Proverbe Despre Cei Care Nu Ii Apreciaza Pe Ceilalti Si Se Declara Mai Priceputi
Se Da O Piramida Patrulatera Regulta Se Cunoaste H=6 Si L=8 se Cere Aria Laterala Cum O Aflu ??
Salut!:-) Am Nevoie De lectia De La ,,Razboiul Rece'' Clasa A7a Si Ar Trebui Sa Raspunda La Intrebarile: De Ce Se Numeste Asa? Pe Ce Cai S-au Luptat?Si Sa
Un Romb Cu Masura Unui Unghi De 60de Grade, Iar Diagonala Mica De 12 Cm. Aria Rombului=?
Va Rog Mai Ma Ajutati La Unele: 2000g=2?,400hg=4?,250cg=25?,180mg=
Un Numar A Carui Aproximare La Sute Este 300
Imnul Lui Stefan Cel Mare1.Argumentati Alegerea Lui Stefan Ca Personalitate Caruia I Se Dedica Poezia .2.Explicati Urmatoarele Versuri : ,, O! Mare Umbra-eroica
Cum Se Rezolva Aceasta Problema: pe Cercul C(O,r) Se Considera Punctele A,B,C Astfel Incat O Apartine AB Si M(ABC)=60. Aflati Masurile Unghiurilor Triunghiului
Gaseste Cuvinte Cu Sens Opus Pentru .. A Urca sus Anevoios A Intra Gaseste Cuvinte Cu Inteles Asemanator Pentru . a Se Catara A Zari