RO Study
👤
Shjskala
Shjskala
16-04-2018
Matematică
a fost răspuns
toggederu sa vina aici
Răspuns :
Togoeradu
Togoeradu
16-04-2018
a= P:2
3a+18:6-4x5+2x10=33
3a+3-20+20=33
3a+3=33
3a=33-3
3a=30
a=30:3
a=10
P:2=a
P=2a
P= 2x10
P=20
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mâine Am Examen La Română Şi Am Anumite Nelămuriri Legate De Subordonate.spre Exemplu,fraza:Nu Si-a Dat Seama 1/ (ce) S-a Intamplat.2/ Are O Subordonată Complet
10 Este Numar Rational?
Functia Sintactica A Cuvintelor Indicate: intre Care Se Aflau Brate Cu Apa-intre Care Si Imi Poate Spune Cineva Cum Imi Pot Da Seama De Functia Sintactica A Pro
De Unde Izvoraste Dunarea?Va Rog Ajutati-ma!!Am Uitat De Unde Izvoraste!!Primul Care Raspunde Primeste Coroana!
Stiind Ca Suma Dintre Un Numar Natural Si Tripul Acestuia Este 16 , Aflati Numarul. Va Rog Sa Imi Si Explicati . Am Incercat Sa Rezolv , Dar Nu Imi Iese . Am Va
Cine Imi Zice Trei Trasaturi Ale Comediei??
Care E Media Geometrica A Numerelor 9 Si 2√3?
Explicati In Macsim 5 Randuri Versurile : Si Gandirea Mea Furata Se Tot Duce-ncet La Vale ............... Cu Cel Rau Care-n Veci Curge , Far-a Se
1.Complete The Sentences. sea-shells ,pebbles ,sun,beach ,sandcastele ,sea,tent,fishing . Dan Is An ______________.He Picks__________ And _______________. He Bu
Precizati Felul Subordonatelor Din Fraza: Vasile Disaga Isi Roteste Ochii Albastri Si Incepe Din Nou Sa Povesteasca Cu Aerul Ca Ceea Ce Spune Este Atat De Adeva