RO Study
👤
NurTNT
NurTNT
16-04-2018
Matematică
a fost răspuns
pls trebuie prin...fractii.. ajutatima plsss
Răspuns :
Gugu22
Gugu22
16-04-2018
54:6=9(Torturi)
CU PLACERE SI SPOR LA INVATAT!!!
Answer Link
Andreas23
Andreas23
16-04-2018
6/54=54÷6=9 torturi răspuns
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Conjugarea Verbelor De Mai Jos De Exemplu Conjugarea A 6a Fi A Cobori A Lauda A Duce A Citi A Parea A Pleca A Veni A Bate A Face
Calculați Lungimea Diagonalei Unui Dreptunghi Cu Dimensiunile A Și 2-a(puteți Sa Mi-l Faceți Pe O Foaie)
Вычислите Потенциальную Кинетическую Механическую Энергию Шаров В 4 Позициях Представленных Ниже
Catul Împărțirii A Doua Numere Naturale Este De 3ori Mai Mare Decât Impartitorul,iar Restul Este 1/4 Din Impartitor . Sa Se Afle Cele Doua Numere , Dacă Suma Di
Analizati Descrierea Cuprinsa In Alineatul Care Incepe Cu"Dar Si Noaptea Aceea De Vara Cu Vapai...".Identifica Elementele Descrierii,urmînd Algoritmul: Obiectul
În Biblioteca Clasei Noastre Sunt 250 De Cărți. 2/5 Din Ele Sunt Cărți De Poezii, 1/5 Sunt Cărți De Literatură Științifico-fantastică, Iar Restul Sunt Cărți De
Va Rog! Îmi Trebuie Schema Problemei Acesteia Un Triunghi Are O Latură De 15 Cm Alta De 8 Cm Și Perimetrul De 32 Cm Ce Lungime Are Cea De A Treia Latură? Și Ope
Va Rog Urgent Problemele De Geometrie Sub 3 Roman Măcar 1 Din Ele Dau Coroanasi 40 Puncte
În Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(3,1) Și B(3,5). Calculați Lungimea Segmentului AM, Unde M Este Mijlocul Segmentului AB.
Cum Se Rotunjeste 107,064 La Prima Zecimala