RO Study
👤
Ειεηα
Ειεηα
16-04-2018
Engleza
a fost răspuns
Salut!
Cum se spune " cofetărie " și "a debranșa "?
Răspuns :
Danutzbt7012
Danutzbt7012
16-04-2018
Cofetarie=cake shop a debranșa =Unplug
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1Rewrite The Sentences, As In The Examples.1 This Is My TrumpetAt La Mine2 Those Are Her Posters.They Are Hers.3 This Is His Football4 Those Are Their Pens.5Thi
Traduceți Propozițiile În Engleză1) Ei Au O Grădină În Spatele Casei. 2) El Nu Are O Minge De Fotbal. 3 )Voi Aveți O Minge De Fotbal .4 )Ele Au O Canapea Roșie
Precizează Câte Litere Și Sunete Sunt În Cuvintele: Voinicii; Fecioras; Trecea; Închide;ciocul;schimbă;Gheara.PLS AM NEVOIE URGENT!DAU
Afla Toate Numerele Naturale Care Impartite La 42,dau Restul De 9 Ori Mai Mare Decat Câtul
Buna Seara Prieteni! Am Nevoie Și Eu La Ex 2 ! Va Rog Din Suflet E Tare Urgent! Dau Coroana
Cum Se Calculează O Inecuație De Gradul Al II-lea? Va Rog Să Explicați Detaliat Că De Pe Internet Nu Înțeleg. Exemplu În Fotografie
Va Rog Sa Ma Ajutați
Suma A Trei Numere Este 534 180 Află Numerele Știind Că Suma Primelor Două Este 230 257 Iar Suma Ultimelor Două Este 401 051 vă Rog Frumos
O Compunere De 10 Randuri Care Sa Înceapă Cu Fraza "Niciodată Nu Mi-as Fi Imaginat Ca Avea Sa Se Intample Asa
Ce Contine Substanta Alba Si Cea Neagra.va Rog Ajutatima