RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Alcatuiti enunturi cu ,,a saracit inzecit''.
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
16-04-2018
Popescu a investit bani in imobile si pamanturi tocmai cand preturile erau in top si dupa un timp, cand a vandut, a saracit inzecit.
Answer Link
Triunghiu
Triunghiu
16-04-2018
De când a venit la putere guvernul Dăncilă, Marta a sărăcit înzecit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Complementele Directe Din Următoarele Enunțuri. a. Îl Cunosc Pe Domnul Popescu. b. Trebuie Să Cumpăr Un Cort. C. Nu Am Văzut-o Pe Bunica Ta. d. Am
Bună! Avem Un Triunghi ABC Dreptunghic Isoscel Cu AB = BC = 6 Cm. Cum Îl Aflu Pe AC, Știind Că Din Figură Ac E Mai Mică Decât Celelalte Laturi. Știu Că Pot Folo
Transforma Fractia Zecimala Finita 0. 4 In Fractie In Fractie Ordinara Ireductibila.
F) 24000 M²=......ha G) 670 M²=....ari H) 1000 M²=....ari I) 1 Ha=....ari J) 4,5 Ha....ari
5. Asociază, În Scris, Verbului S-au Certat Câte Un Circumstanțial De Cauză Exprimat Prin: •de +adjectiv, •din Cauza + Pronume Negativ, •formă Verbală Nepersona
Asociaza Fragmentul Din Textul Dramatic Ultima Cursă Cu Un Alt Text Literar Studiat Sau Ca Suplimentară, In 50-80 De Cuvinte, Prezentand O Asemănare Si O Deoseb
In Triunghiul Ascutitunghic ABC,inaltimea [AD] Are Lungimea De 60 Cm, Iar Sin C=0,8 Si SinB=5/13.Sa Se Determine Perimetrul Triunghiului Si Lungimea Inaltimii [
Buna Ziua ! Cine Ma Poate Ajuta ? 3. A) Segmentul AB Are Lungimea Egală Cu 10 Cm, Iar C Este Mijlocul Său. Aflați Lungimea AC. B) Segmentul AB Are Lungimea Ega
A. Pe Baza Acestei Hărţi, Precizaţi Pe Foaia De Test: 1. Numele Climatelor Marcate, Pe Hartă, Cu Literele A, B, C, D, E Şi F; 2. Litera Cu Care Este Reprezentat
Transformând 3 Ari În Metri Pătrați Se Obține. Poți Să Îmi Dai Rezolvare Completa Te Rog ✋