RO Study
👤
Miapisicescu
Miapisicescu
22-01-2015
Matematică
a fost răspuns
2/2-6 radical din 2/2=?
Răspuns :
Narcismihai44
Narcismihai44
22-01-2015
=2-6radical din 2/2(au acelasi numitor)=2(1-3 radical din 2)/2=1-3 radical din 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Compunere Cu Numele Apolodor In Casa Mea 25-30_randuri !!!! Repede Va Rog !! Dau 50 Puncte!!!!!!!
Victor,dupa Ce Si-a Pregatit Tema Pentru Acasa La Matematica ,a Hotarit Sa Se. Recreeze 50 Minute.3/10 Din Acest Timp El A Jucat Fotbal,iar Restul Timpului S-a
Alcatuiti O Compunere In Care Sa Argumentati Ca Fat-Frumos Din Lacrima Este Basm Si Sub Forma De Compunere Nu Trasaturi .... Va Roggg Cat Mai Repedeee Va Roggg
Diferența Dintre Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Distinte Ava Nd Una Din Cifre 4 Și Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre Având Una Din Cifră 6 .Va Rog Sa Ma Ajutati
Alcatuieste: a) Un Enunt In Care Sa Folosesti Trei Substantive Care Denumesc Obiecte Comune; b)un Enunt In Care Sa Folosesti Doua Substantive Nume De Persoane.
Comparati Muti Vechi De Cei Tineri
La Răscruce De Drumuri Compunere La Romana Cu Acest Titlu De 20-30 Randuri Dau Coroana
Intr-o Cutie Erau 20 De Pungi Cu Caramele. Unele Pungi Aveau 9 , Altele 11 Caramele, Toate Pungile Insumand 190 Caramele. Afla Cate Pungi Erau Cu 9 Si Cate Cu 1
Va Rog Am Nevoie Urgent..Releva Sensul Contextual Al Expresiilor: Vrind-nevrind; Cu Chiu,cu Vai;mi Cu Zor;scuipa-n Sin.
Stiind Ca Suma A 5 Numere Consecutive Impare Este 625 Afla Numerele ( Prin Doua Metode )