RO Study
👤
Daiana08
Daiana08
12-04-2018
Matematică
a fost răspuns
integrala din x^2 +2x+3/ x
Răspuns :
CJGiogio
CJGiogio
12-04-2018
= ∫x²dx+2∫xdx+3∫1/xdx
=x³/3+x²+lnx
=(x³+3x²+3lnx)/3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PRIETENIA Compunere Fara Dialog
1)Eu Am O Nașă . Nașa Mea Are Un Baiat . Baiatul Nasei Mele S-a Casatorit . Baiatul Nasei Mele Si Sotia Baiatuli Nasei Mele , Au Impreuna Gemene. Raspndeti La I
Mihai,Mihaela Si Costin Si-au Cumparat Culegerea De Probleme Mate 2000. Fiecare Si-a Platit Culegerea Din Suma De Bani Pe Care A Economisit-o. Mihaela A Platit
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural,care Impartit La Alt Numar Natural , Da Catul 8 Si Restul 8.
Vreau Si Eu O Problema Cu Urmatoarele Cuvinte : Râu,rezervație. Repede,va Rog. Multumesc Anticipat.
Dau Funda!Daca Dorothy Nu Ar Fi Primit Informatii De La Oamenii Cei Ciudati , Atunci....
Redacteaza O Compunere Narativa De 10-15 Randuri,in Care Unul Dintre Personaje Sa Fie Un Bunic
In Jurul Unui Punct Se Formeaza Patru Unghiuri ,adiacente Cate Doua ,astfel Incat Fiecare Are Masura Cu 10 Grade Mai Mare Decat Precedentul.Masura Celui Mai Mic
Un Gospodar Are 11 Berbeci Si Oi Cu 119 Mai Multe Decat Berbeci.In Medie,de La 8 Oi Si 4 Berbeci Se Obtin 44 Kg De Lana ,iar De La 4 Berbeci Si Tot Atatea Oi Se
Scrie Un Text De 5-6 Randuri Despre Ce Este Fractia?