RO Study
👤
Denidenisa33
Denidenisa33
12-04-2018
Matematică
a fost răspuns
joc cursa melcilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Maximaxisor
Maximaxisor
12-04-2018
BIL-2cm
MAX-4cm
TED-2cm
Sper ca te-am ajuta !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Un Triangolo Rettangolo Il Cateto Minore Misura 1,4 Dm .calcola Perimetro E Area Del Triangolo Sapendo Che Il Cateto Maggiore Misura 4,8dm
Va Rog Frumos !! Pana La Întrebarea 4!! dau Coroana
Citeste Cu Atentie Enunturile De Mai Jos Si Stabileste Dac Sunt Adevarate Sau False!Daca Apreciezi Ca Un Enunt Este Adevarat Pune Litera A Daca Este Falsa Pune
6. Două Numere Naturale Au Suma Egală Cu 16 Șidiferenta Egală Cu 8. Aflaţi Numerele.
Rezolvați Urmatoarea Integrala : ȚIN SĂ MENȚIONEZ CĂ DEFAPT ESTE INTEGRALA LA -1 ȘI -2 , DOAR CĂ NU PUTEAM SĂ LE PUN ASA . MULTUMESC [tex]\int\limits^1_2 {
Imi Poate Spune Cineva Niste Cuvinte In Engleza Care Incep Cu Litera X? Pls
Transcrieti 1-2 Versuri Care Conțin O Enumerate Dorinta De Mihai Eminescu Va Rog Să-mi Spuneți Si Mie
Cu Cine Se Acordă În Număr Adjectivul Din Enunțul Următor: „Jacheta Bunicului Este Aspră La Atingere.”?
8. Mă Gândesc La Un Număr Pe Care, Daca-l Maresc Cu Sumanumerelor 30 Şi 20, Apoi Măresc Rezultatul Cu Diferentanumerelor 10 Şi 7, Obțin Numărul 75. La Ce Număr
Delia Are 9ani. Fratele Ei Marius Are Dublul Vârstei Deliei Iar Sora Lor,Ema,are A Treia Parte Din Varsta Lui Marius. A)Câți Ani Are Marius?b)Câți Ani Are Ema?c