RO Study
👤
Plays
Plays
11-04-2018
Istorie
a fost răspuns
Ce înseamna Perogrative
Răspuns :
DadaDada111
DadaDada111
11-04-2018
Prerogrative sunt privilegii acordate prin lege in exclusivitate sefului unui stat sau unui demnitar.
***Sper ca te-am ajutat!:)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cameleonul Este Un Animal Care Isi Poate Schimba Culoarea Pielii În Funcție De Mediul Inconjurator Pentru A Se Putea Camufla. Alcătuieşte Propoziţii Cu Următoar
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvintele Subliniate Sa Fie Folosite Ca Substantive , Inchise , Trasa , Cel Mic , Alb!
Triunghiul Dreptunghi ABC Are < A90°, AB 6 Cm Si AC - 8 Cm. Atunci Latura BC Are Lungs- mea Egală Cu: A 7 Cm B 9 Cm; C 10 Cm; D 12 Cm;
Cât Face 7x5 Cm2 Va Rog Este Urgent Dau Coroana!
Aflați Perimetrul Unui Pătrat Dacă Aria Lui E De 9 Ori Mai Mare De Cat Aria Unui Pătrat Cu Latura De 11 Cm| 7x-84= 0
4 Use The Prompts To Write Questionsa Water Boils At 100°C. And Oil?Does Oi Boil At 100 CNo, Most Oils Boil At 200-300°C.b Iron Reacts With Oxygen (to Form Rust
Un Muncitor Avea De Executat În 14 Zile Un Anumit Număr De Piese. Lucrând Câte 2 Piese Pe Zi, În Plus Fata De Numărul Dat, A Executat Comanda În 10 Zile. Sa Se
Daca Ai Crea Propriul Tau Legamint Fata De Cine Ai Crea
AJUTOR URGENTMAXIM 10 RANDURI
Aflați 2 Numere Naturale, Stiind Că Suma Lor 11200,iar Unul Este De 111 Ori Mai Mare Decât Celalalt. Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana....