RO Study
👤
Eiko1
Eiko1
11-04-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog ex. 3 dau coroana!!!
Răspuns :
Fulgaelena7
Fulgaelena7
11-04-2018
Sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Horia Si Delia Au Impreuna O Suma De Bani. Daca Horia Ii Da Deliei 80 Lei Ambii Au Aceiasi Suma De Bani, Iar Daca \Delia Ii Da Lui Horia 20 De Lei , Acesta Va A
Identificati Doua Figuri De Stil Sau Procedee Artistice : Femeia? Ce Mai Este Şi Acest Măr De Ceartă, Cu Masca Ei De Ceară Şi Mintea Ei Deşartă, Cu-nfricoşate P
Tipurile De Stat Din Europa Se Regasesc In Urmatoarea Clasificare: Adunat; Risipit; Rasfirat ; Liniat (alungit ) Nu Inteleg Intrebarea! !! Am Nevoie Urgent Da
Hei! Imi Poate Face Si Mie Cineva Un Rezumat (care Sa Nu Fie Foarte Scurt) La Harry Potter 1?
Calculează [840:(160-1000:8)+24]*5
Călin, Tudor Si Dan Au Împreuna 326 De Cartonașe Cu Personaje Din Filme. Calin Si Tudor Au Împreuna 187 De Cartonașe. Dan Are Mai Multe Decât Tudor Cu 57. Câte
Determinati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi ABC, Ştiind Ca AB=6 Radical Din 2 Cm, BC= 3 Radical Din 6 Cm, AC= 3 Radical Din 2 Cm
Dupa Ce Mihai Ii Da Lui Relu25 De Bile,Mihai Rămîne Cu 17 Bile,iar Ralu Are 41.Cite Bile Avea Fiecăreia La Inceput?
Calculeaza 2/5 Din 725; 1/5 Din 1t; 1/2 Din 1l; 1/10 Dintr.un Secol; 1/4 Dintr.o Ora; 3/5 Din 1m
Ce Este Un Radical Alchil, Acil In Reactiile De Acilare, Alchilare?care Sunt Regulile? Sau Sunt Doar Anumiti Compusi Care Trebuie Memorati, Care Sunt Aceea?