RO Study
👤
Antoniak2007
Antoniak2007
11-04-2018
Limba română
a fost răspuns
ex. trei te roooooooog
Răspuns :
BalkanMapper
BalkanMapper
11-04-2018
Asemănarea între Barza adult și barza de pui este că barza adult este mai bătrână are treaba iar barza de pui este mai tânără și nu are griji. Sper că e de ajutor :/
Answer Link
Andreea200624
Andreea200624
11-04-2018
Ca amandoua sunt pasari si amandoua trebuiesc hranite ! Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Să Ma Ajute Cineva Dau Coroana
VĂ ROG FRUMOS, SĂ MĂ AJUTAȚI LA REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME!
Antonimul Cuvantului Recreatie
Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din Mulțimea, Acesta Sa Fie Un Număr Rațional Este:[tex]( \sqrt[3]{1} .. \sqrt[3]{100} )[/tex]
In Expresia 8 × 30 + 48 : 8 + 4 Puneti Paranteze Astfel Incat Saobțină: A) Cel Mai Mic Număr Posibil; B) Cel Mai Mare Număr Posibil
Ce/cum Este Trompa La Albine? Întrebare Originală: Trompa Este ______.
Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din Mulțimea, Acesta Sa Fie Un Număr Rațional Este:[tex]( \sqrt[3]{1} .. \sqrt[3]{100} )[/tex]
Pune 20 De Bile În Patru Cutii În Așa Fel Încât Să Nu Existe Două Cutii Cu Același Număr De Bile Ca Fiecare Cutie Să Fie Un Număr Par De Bile Iar Suma Bilelor D
Atenție! Pe Aici Traversăm!Citeşte:Ştiti Voi Astăzi Ce-am Să FacFiindcă-i Zi Cu Soare?Păpuşica Mi-o Îmbracşi Plec La Plimbare.Uite, Stopul S-a RoșitColo-n Colt,
Victor Are 9 Ani Iar Fratele Său Liviu Va Împlini 8 Ani Atunci Când Victor Va Avea 10 Ani.Cati Ani Vor Avea Impreuna Peste 2 Ani?