RO Study
👤
Unicorn999
Unicorn999
11-04-2018
Matematică
a fost răspuns
URGENT !!!
și da este urgent
Răspuns :
Ponei999
Ponei999
11-04-2018
Sper ca te-am ajutat
[tex]888888[/tex]
Answer Link
Max13
Max13
11-04-2018
sus notează laturile 2, 5, 8, 3.
jos notează laturile 6, 7, 1, 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Obiecte 7 Obiecte 35 Lei 6. Completează Tabelul Cu Preţurile Care Lipsesc. 1 Obiect 3 Obiecte ID 10 Lei 30 Lei
2. Determinaţi Măsurile Unghiurilor Unui Triunghi Dacă Acestea Sunt Proportionale Cu : A) 2,3si 4; B) 4,5 Si 6.
3. A) Identificați Unele Probleme De Mediu Legate De Poluarea Cu Deșeuri. B) Asalt De Idei: Ce Se Poate Reduce, Repara, Reutiliza, Recicla?
1. ANALIZA SURSELOR VIZUALE ■ Recunoşti Monumentul Repre- Zentat În Imagine? ■ Precizează Importanța Acestuia Pentru Istoria Românilor. ■ Identifică Personalită
Ursul Stătuse Jos, În Casă, Doi Ani Întregi Şi Ajunsese Atât De Stricător, Cutia De Pălării, Numai După Ce Încercasem Fel De Fel De Mijloace De Încât Am Fost Ne
Vreau Și Eu Un Text Argumentativ Despre Genialitatea Lui Caragiale Din Scrisoarea Pierdută,dau Coroană ‼️
Observă Figura Alăturată. A. Notează Cu Litere Câte Un Exemplu De Figurǎ Geometrică Pe Care Ai Descoperit-o În Desen. Exemplu: Triunghi → ABF Patrulater → Pătra
Ex 4 5 6 Si 7 Va Rog Din Suflettttt Macar Unaa
Să Se Afle Perimetrul Unui Pătrat Cu Latura Egală Cu 3/5 Din Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre(exprimat În Cm) Dau Coroana,repede!!
Indentifica, In Text,cuvintele A Caror Forma Este Gresita Si Precizeaza Pentru Fiecare Forma Corecta Textul Este D-l Goe