Răspuns :
Copiii străzii Rob Thompson raportează Eduardo Drio, în vârstă de 16 ani, lucrează voluntar cu copiii străzii în orașul său de origine Manila, capitala Filipine. "Există peste 100 de milioane de copii din lume care trăiesc pe străzi, pentru că nu au nici o casă. Lucrez voluntar pentru o organizație care îi ajută pe copiii străzii să coboare pe străzi și să ducă o viață normală. Există o mare diferență între copiii străzii și copiii care lucrează pe stradă. Copiii care lucrează pe stradă câștigă bani prin vânzarea de dulciuri și lucruri. Apoi se duc acasă. Dar copiii străzii nu au nici o casă. Locuiește și lucrează pe străzi. trotuar și în adăposturi de autobuze. Acestea cer, fure sau vinde lucruri pentru a-și trăi viața. Aici, în Manila, organizația noastră a găsit o zonă în care erau mulți copii de stradă. Am vorbit cu șaizeci dintre ei și le-am dat mâncare și prim ajutor. În curând au început să ne aibă încredere și le-am convins să vină la pensiune pentru a mânca și de somn. Mai multe tipuri nu ne vor spune despre trecutul lor. Dar dacă vor să ne vorbească despre familiile lor și de unde vin, vom asculta. De asemenea, am început un program de educație. Dacă copiii învață un comerț, vor avea de gând să găsească o muncă. Vrem ca ei să facă ceva din viața lor.