RO Study
👤
Annaana966p70oo5
Annaana966p70oo5
11-04-2018
Limba română
a fost răspuns
A usca cuvant cu sens opus
Răspuns :
Ochelarista14
Ochelarista14
11-04-2018
a uda
Sper ca ti-am raspuns corect.......
Answer Link
Razvan6355
Razvan6355
11-04-2018
cuvantul este a uda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. A) Câte Numere Naturale De Trei Cifre În Baza 10 Împărţite La 43 Dau Restul 5? b) Care Este Cel Mai Mare Număr Cu Această Proprietate?dau 35 De Puncte
Analizeaza Gramatical Urmatoarele Cuvinte: Bunicule l, Ai (,,l-ai Dus”) Pe Tata La Copilaș Îi(îi Place) Copil Sa Descopere Animalele -mi ar Ar Fi Placut Mai Man
Din Tezaurul Înţelepciunii Explică În 3-4 Enunţuri Gândurile Pe Care Le-ai Extras Din Afirmaţiile De Mai Jos. Egoismul Se Conţine Nu În Iubire De Sine, Ci În Mă
10 Curiozități Despre Daci Și 10 Pentru Romani
Experimentul 5. Formulează Concluzii (cel Puțin 5), Cu Cuvinte Proprii, Despre Importanţa substanţelor Organice Pentru Un Mod Sănătos De Viaţă.
5. Se Consideră Următoarele Substanţe Pure Şi Amestecuri De Substanțe: Sirop, Petrol, Oxigen, Saramură, Aur, Azot, Apă Minerală, Sare De Bucătărie I Fontă, Hidr
3. Trouvez Dans Le Document Les Synonymes Des Mots En Italique. 1. Une Promenade De Deux Heures→ 2. C'est Un Bon Commencement →.. 3. Revenir À La Maison 4. Si E
50. Simptomele Intoxicaţiei Cu Plumb Apar După Ce O Persoană A Acumulat Mai Mult De 20 Mg plumb În Corp. Expresia "1 Ppm" Înseamnă Că Într-o Soluție Există Rapo
Vă Rog Dau Coroana!
Cine Ar Putea Sami Ea Un Rezumat Complet Val Si Cetata Sufletelor Va Roggggg