RO Study
👤
Criisssis
Criisssis
10-04-2018
Chimie
a fost răspuns
Cand se folosește valenta 2 si 3 la fier?
Răspuns :
Dragospaun
Dragospaun
14-04-2018
Valența 2 când se combina cu acizii
Valența 3 când se combina cu metalele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ce Schimbari In Viata Oamenilor Au Dus: a) Marile Descoperiri Geografice b) Circulatia Monetară c) Dezvoltarea Burgheziei d) Ideile Umanismului.
Pentru A Termina De Arat Un Ogor Au Lucrat 12 Tractoare Timp De 15 Zile.In Cate Zile Ar Fi Putut Termina 15 Tractoare ?
Ajutor, Va Rog Frumos! Problemele 6,7,8,9...Macar Una Sau Doua Dintre Ele, Multumesc!
Calculati: Sin30 * Cos60+tg60*ctg45-cos45*sin60+tg30*ctg60. Dau Funda, Vreau Sa Ma Ajuta-ti Urgent!
1.numerele 3-radical Din2 Si 3+radical Din 2 Au Produsul Egal Cu............ ?? 2.intr-un Triunghi Lungimea Unei Catete Este De 12 Cm Si Lungimea Ipotenuzei Es
Va Rog!! Repede!!!!!!
Inteles Asemanator Pentru Expeditie
VĂ ROG DAU COROANA !!!! Un Referat Despre *** Cum Să Reducem Poluarea Mediului *** În Engleză Și Să Nu Fie De Pe Google Translate !! 14 Rânduri !
Se Da Textul : Eu Am Ani , Numai Vreo Satpe.Sunt Saten , Cu Ochi Caprii.Desenez, Invat Si Carte , Aduc Mamei Bucurii . Parul Mi-este De Talaj,Gura, O Capsuna Co
Un Teren Cu Lungimea De 95 Dam Si Latimea Cu 345 Mai Mica Se Imprejmuieste Cu 7 Randuri De Sarma Cati Metri De Sarma Sunt Necesari? Dau Coroana Si Imi Treb