Răspuns :
Trenul soseste iar autorul sa grabeste pentru a pleca cu el.Acesta se aseaza intr-un compartiment unde se afla o doamna care era insotita de un catel.Cainele,la vederea pasagerului,incepe sa latre.Stapana lui incearca sa il linisteasca.Conducatorul apare,iar Bubico (numele cainelui) incepe sa latre la el cand vede ca cucoana ii da biletul muncitorului.Femeia isi aprinde o tigara,iar autorul vrea si el sa isi aprinda,dar isi da seama ca nu are chibrituri,asa ca ii cere acesteia.Catelul incepe sa latre,dar,intr-un sfarsit,autorul incerca sa se joace cu acesta,si pentru ca este cuminte il rasplateste dandu-i bomboane.Cucoana ii povestise autorului ce lucruri a patit Bubico din cauza altor caini.In acest timp,aceasta ii da cainelui zaharel si lapte.Autorul il ia pe Bubico in brate si se apropie de geamul deschis din compartiment.Intr-o clipa,un lucru groaznic se intampla,pe fata autorul ajunge un ziar,iar acesta,din greseala il scapa pe Bubico din tren.Cand ajunse la destinatie,autorul ii spune adevarul cucoanei,iar aceasta lesina.
Imi cer scuze ca ti-am scris mai mult!Sper sa te ajute!
Imi cer scuze ca ti-am scris mai mult!Sper sa te ajute!