RO Study
👤
Geanina12314
Geanina12314
06-04-2018
Limba română
a fost răspuns
vă rog foarte repede ex.5
Răspuns :
Dariusstefan74
Dariusstefan74
06-04-2018
se trezeste, ajunge
are, are
aduce
vine
faci, gasesti
strica
curge, raman
zgarie
merge
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Dialog (2-3 Replici) Intr Tine Si O Persoana Din Alta Tara Despre Frumusetea Limbii Noastre
Din 300 Kg De Grâu Se Obţin 255 Kg De Făină.Aflaţi Cantitatea De Grâu necesară Pentru A Obţine 382,5 Kg Făină.Câte Kg De Făină Se Obţin Din 100 Kg De Grâu?
Din Poezia: Mistretul Cu Colti De Argint:''Crezi Ca Printul Va Gasi Mistertul?'' IMagineaza-ti Un Raspuns La Aceasta Intrebare Si Motiveaza-ti Alegerea.
Pune In Ordine Cuvintele Din Proverbul De Mai Jos ,apoi Comenteaza-i Semnificatia: tau Povatuieste Asculta Te Ce Cugetul ,nimeni Credincios Caci Nu-ti Decat T
Simplificati Fractiile.[tex] \frac{180}{108} [/tex][tex] \frac{720}{288} [/tex][tex] \frac{245}{175} [/tex]
Un Scurt Text Cu Titlul La Padure Folosind Cuvintele La Si L-a , Dar Si Cat Mai Multe Expresii Frumoase
Ajutati-ma Va Rog Cu Acest Exercitiu, Eu Am Uitat Semnele. Determinati Urmatoarele Multimi: a) D10 П M5 = {….} ; B) D12 П M6 = {….} ; C) D20
VA ROG Ajutati-ma !Nu Pot Sa Imi Dau Seama .Daca Stiti Va Rog Sa Imi Scrieti Rezolvarea.Multumesc Anticipat.Apropo Dati-ma Pe Fotografie
Bunaa! Cine Imi Poate Face Rezumatul Scurt La "Prostia Omeneasca" De Ion Creanga?E Pt. Sora Mea De Clasa A V-a!!
A.) Numarul 36 Este Divizibil Cu Numarul............b.) Numarul ........ Este Divizibil Cu 5.c.) Un Multiplu Al Numarului 17 Este ......d.) Numarul 8 Este Un Di