RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-04-2018
Limba română
a fost răspuns
plz imi trebuie va rog dau coroana!
Răspuns :
Andrei8902
Andrei8902
06-04-2018
-Buna-ziua
-salul
-vă felicit pe dumneavoastră că ați câștigat aceasta lupta.
-Multumesc!
-am vrut sa vă întreb dacă dumneavoastră va fost greu să luptați și să câștigati?
-daca ai puțin curaj și niște adrenalină se poate face orice.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Romb Are Aria 64√2 Si Masura Unghiului BAD Este 45 De Grade . Cat Este O Latura A Rombului ?
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titlul La Iarba Verde.Ofer 15 Puncte
Rezolvati-mi Problemele Astea: Dau Coronita Densitatea= 2.7 G/cm Cub V=18 Cm Cub g=10 N/kg m=? G=? Fd=? K=? m=300g g=10 N/kg delta L= 2 Cm G=? Fd=? K=?
Identificati In Text Campul Semantic Ala Apei( Minim 4 Termeni)
Traduce Din Engleza In Romana Urmatoarea Poezie: The Best Year Ever! Is Was The Best Year Ever! I Had The Greatest Time:
Un Turist , Dupa Ce A Parcurs Un Sfert Din Drum , I-ar Mai Rămas De Parcurs Cu 120 Kim Mai Mult Decât Ceea Ce Parcurse. Câți La Are Tor Drumul ? Dacă Puteți
1.Rezultatul Calcului √4 + √9 + √16 Este Egal Cu ........... 2. Dacă Numărul 37x Este Divizibil Cu 2, Atunci X ∈ { ...... } Help Me ! Pas Cu Pas , Nu Direct .
Nu Totdeauna Ceea Ce Este Legal Este Moral . Dati Exemple De Situatii Concrete Care Confirma Acest Lucru
Construiti Enunturi Cu Numeralele Date In Functia De Complemente Circumstantiale insutit,a Treia,de Mii De Ori
Dau 31 De Puncte Si Cel Mai Bun Raspuns!!!Determinati Numerele Rationale X,y,z Stiind Ca Sunt Indeplinite,simultan,conditiile: x Pe 2=y Pe 3 y Pe 6=z Pe 8 si X