RO Study
👤
Radik535
Radik535
04-04-2018
Limba rusă
a fost răspuns
имя существительное как часть речи
Răspuns :
Fincrutoxifjp
Fincrutoxifjp
05-04-2018
Имя существительное как часть речи -это слова с предметным значением. Например: стол, окно, люди, счастье, красота. Отвечает на вопросы кто ? что?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Motiveaza Intr.o Compunere De 25 30 Randuri Ca O Opera Studiata De Tine Este O Doină
Construieste 2 Propozitii In Care Prepozitia "de" Sa Lege Un Atribut, Respectiv Un Complement, De Cuvintele Regente.
Afla Suma A Trei Nr Naturale Consecutive,stiind Ca Unul Dintre Ele Este 12.Gaseste Toate Solutiile
A) Un Multiplu Al Al Lui 20 Cuprins Intre 110 Si 240 Este .......b) Un Multiplu Al Lui 25 Cuprins Intre 220 Si 310 Este ..........
Știind Că [tex] 1^{2} + 2^{2} + 3^{2}+ ....+ 31^{2} = 10416[/tex], Calculați Suma S=3+5+8+12+...+467. Mulțumesc Anticipat! :*
VREAU SI EU SA AFLU CE ESTE HIATUL?
Poate Cineva Sa Imi Spuna Plante Si Animale Simbolice In Povestirile Si Legendele Poporului Roman Si Ale Altor Popoare
Alcatuieste 2 Ennunturi In Care Subst. Vrabie Sa Aiba Functia Sintetica De Nume Predicativ In Genitiv Si Acuzativ
Explica Expresiile: A)"Hai Za Dam Mana Cu Mana" B)"Vino Sa Te Prinzi Cu Mine" C)"Unde-i Unul, Nu-i Putere"
BunaCum Aflu Ce Lungime Are Panta Pentr-o Scara Daca Stiu Inaltimea Este 150cm si Lungimea De 174cm Si Am Un Unghi De 90O Zi Buna