RO Study
👤
Iuliana043
Iuliana043
04-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex.8 Va rog repede!!!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-04-2018
ai rezolvarea........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 7-8 Randuri, Care Sa Aiba Urmatorul Inceput: Pentru Mine, A Scrie Inseamna... In Compunerea Ta Vei Utiliza Urmatoarele Pronumenehotara
Scrie Toate Numerele Intregi Situate Pe Axa Intre Numerele:-1intreg 2/3 1intreg 1/3
O Compunere Cu Titlul "Jocurile Iernii'' O Compunere Frumoasa !URGENT
Vreau Si Eu Exercitiul Asta: Scrieti Un Eseu Nestructurat despre Rolul Preotilor In Viata Colectivitatilor. Aduceti Exemple Concrete Din Viata De Zi Cu Zi Sau D
Curiozitati Viermi Lati
La Un Atelier De Croitorie S-au Confectionat 248 De Bluze Si Rochii.Daca Se Mai Confectionau Inca 13 Bluze,atunci Numarul Acestora Ar Fi Fost Cat Jumatatea Din
La O Gradina Zoologica S-au Adus Doua Vulpi,9 Rate,5 Lupi Si Un Numar De Pauni.Stiind Ca In Total Au 62 De Picioare,afla Care Este Numarul Paunilor Adusi.
Suma A Trei Numere Naturale Impare Consecutive Este 627. Afla Numerele Prin Doua Metode.
We Usually Buy: -bread At The Baker's -fish At The Fishmonger's -fruit And Vegetables At The Greengrocer's -sugar At The Grocer's -milk Products At The Dai
Ma Scuzati Pentru Ca Am Pus O Intrebare Puierila,dar Nu Imi Mai Amintesc Acum! Cu Cat Este Egala Diagonala Unui Patrat Si Cu Cat Este Egal Volumul Unui Cub?