RO Study
👤
Gigigmailcom
Gigigmailcom
03-04-2018
Matematică
a fost răspuns
organizeaza enuntul intro schema lant
Răspuns :
HerRoxanne
HerRoxanne
07-04-2018
Sper ca se intelege......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza ,in 150-300 De Cuvinte ,o Compunere In Care Sa Evidentiezi Trasaturile Unui Coleg\prieten Pasionat De Muzica! URGENT!
Un Rond Are Forma De Romb.Daca Garfuletul Pus Pe Doua Laturi Consecutive Masoara 16 Metri,ce Lungime Va Avea Tot Gardul Care Împrejmuieste Rondul?♢Calculeaza In
O Carte Costa 120 De Lei.Dupa O Reducere ,pretul Acesteia Ajunge La Cinci Sesimi Din Pretul Initial .Aflati Cat S-a Redus Pretul Cartii ?
Explicați In 3-5 Rinduri Expresia "S-a Găsit Păcală Și Tândală - Și-au Găsit Sacul Peticul.va Rog
La Cumpararea Unui Aparat Foto Pretul Afisat La Raft Este De 300 Lei.La Cumpararea A Doua Aparate Foto , La Al Doile Produs Se Aplica O Reducere De 50% Este Sum
Buna ,as Vrea Si Eu Sa Stiu Ce Este Un Hector. Ne A Zis Doamna Învățătoare Într O Zi Despre El ,si Sunt Curioasa Sa Stiu Ce Înseamnă.(va Rog Explicații Pt Clasa
Ce E In Poem Eroic?............
Identifică Subiectele Și Predicatele Din Propozițiile Prin Care Sunt Exprimate. Și Analiză! Sabia Stătea Neclintita . Acum Arthur Urca Pe Cal. El Scoate Sa
Ana Schimba Bile Mici Pe Bile Mari. Din Bilele Ei Sa Mirunei 66 Bile Mici Si Primește La Schimb De 3 Ori Mai Putine Bile Mari. Cate Bile A Avut Ana Daca Acum Ar
Compunere Cu Titlul Animalul Meu Necuvântător(despre Un Arici)