Răspuns :
Cand eram mai mica Într-o zi de vara,dis de dimineață am mers împreună cu părinții mei la ,,Peștera Urșilor".Când ajunseserăm acolo,nu se vedea pestera,pentru că era puțin de mers.Prima data am trecut printr-un târg cu tot felul de jucării cu urși,chiar și altele din lemn.Mi-am cumpărat ceva jucărioară și am continuat drumul.Acum,trebuia sa urcăm pe scări.Cam 1-2-3 metri.Cand am ajuns sus,m-am mirat,și m-am întrebat,unde e pestera.Acolo era ca un magazin,dar era in acel magazin pe undeva peșteră.Ne-am așezat la masa.tatal meu ne-a cumpărat o înghețată,că sa mancăm,și să treacă timpul.Am așteptat aproape o oră.Dupa ne-am îmbrăcat mai gros.Apoi s-a făcut un sir lung.Ce uimitor era acolo!Când intram un frig tare se simțea.Merseseram aproape un kilometru.Apoi in fața acelui sir de turiști era un domn care ne spunea tot felul despre urși.Te uitai în stânga,erau niște oase de ursi.I cealaltă parte aproape un schelet întreg de urs.Nu îmi amintesc așa bine,dar știu că spre final era un urs adevarat,dar băgat cu capul in perete.Cand am mers pe cealaltă parte,i-am văzut capul.Dupa atâtea minunatii,am iesit.Si daupa ne-am continuat drumul.
Sper că a fost bun.Am mai vrut să continui unde am mers(adică la Ștrand).Nu mi-am amintit bine tot,pentru că asta a fost acum 4 ani,adică când am avut 6 ani
Sper că a fost bun.Am mai vrut să continui unde am mers(adică la Ștrand).Nu mi-am amintit bine tot,pentru că asta a fost acum 4 ani,adică când am avut 6 ani