👤
a fost răspuns

Scrieti o compunere despre ce ne place si ce nu ne place la adolescentii din ziua de azi. 15-30 randuri. cu argumente
Dau 40 de puncte si coroana celei mai bune.

Răspuns :

Ceea ce nu-mi place la adolescenții din ziua de azi este faptul ca marea majoritate duc lipsa de respect față de cei din jurul lor. Nu dau dovada de respect față de profesori, de părinți, de persoanele mai în vârstă. Se consideră mult prea superiori, au senzația ca tot timpul au dreptate iar când cineva vine cu contra argumente , cred ca le vor răul, ca nu-i înțeleg. Un alt aspect care mă deranjează este faptul ca vin la școală îmbrăcați ca și cum ar face parada modei. Într-adevăr uniforma nu este obligatorie dar totuși cred ca poți sa vii îmbrăcat în limita bunului simt , fără a epata.
Cred ca părinții ar trebui sa se implice mai mult în educația adolescenților, mai ales ca în ziua de azi, pericolele sunt peste tot. Un singur lucru as putea sa spun ca-mi place iar acela ar fi faptul, ca unii dintre ei sunt mai deschiși la idei noi, mai receptivi și mai implicați în proiecte care țin de dezvoltarea lor din punct de vedere profesional.